2010. márc. 22.

Garzon Café

Garzon Café - VII. Wesselényi u. 24.

Hangulat, berendezés: A manapság igen divatos retró-vonalak uralják ezt a helyet is, ezúttal a „Tiszacipő-dizájn” értelemben véve. Egy légterű (dohányzó) hely, utcaszinten, a teljes fala ablakból, így nap közbeni kávézásra, időtöltére kiválóan alkalmas. A sarkokban lévő asztalok körül a névre rímelő jelzésszerű berendezés („egy garzon konyhája”, „nappalija”) figyelhető meg, a lámpák és tapéták egységesen a ’80-as éveket idézik. A többi berendezés fából van. Esti bulihoz az időnkénti rövid –akciók (fény-szódavodkaszörp, pálinka, vagy jéger) miatt ajánlható. Az alkalmankénti bulikhoz (leginkább hétvégén) kialakított tánctér a helység közepén nem túlzottan nagy. A közönség kicsit belterjes, mintha mindenki ismerne mindenkit, és ha bemész, valószínűleg te belebotlasz egy-két ismerős arcba. Kicsit olyan a hely, mintha az Instant kistesója lenne, és az árak is ebbe a közép (nem túl drága, nem túl olcsó) kategóriába tartoznak.
Kajálási (l)ehetőségek:
Nincs.
Amit fogyasztottunk:
Hosszúkávé: 250.- (okés, semmi különös)
Csapolt Gösser: pohár 300.-, korsó 450.-
Rézangyal pálinka: 650.- Hétvégi akcióban: 550.-
Viszonyítási alapként megnéztük az üdítőket is.
két deci szénsavas: 200.- rostos: 220.-
Extrák: gyakori akciók
Wifi: van
Kedvezmények, utalványok: nincs
Nyitvatartás: H-Sz: 10-01 Cs: 10-02 P: 10-03 Szo.: 16-03 V: 16-00
Honlap: http://www.garzoncafe.com/
Mire ajánljuk a helyet? Kávézgatásra, netezésre, tanulásra, elcsapandó időre beülni. Akciós napok esetén, ha korán mentek, megéri, később eléggé tömve van.



Nagyobb térképre váltás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
Creative Commons License
Lusta BölcsészekHelyismertetők az Astoria vonzáskörzetében című műve Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
Based on a work at lustabolcsesz.blogspot.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://lustabolcsesz.blogspot.com/.