2010. máj. 1.

Bio ABC

Bio ABC - V. Múzeum krt. 19.

Amit a helyről tudni kell: Egy viszonylag pici helyen próbáltak összezsúfolni minden elképzelhetőt, amitől úgy gondolják egészségesebben étkezünk. Egész érdekeseket sikerült nekik. Legalábbis számomra. Igazából mindenféle terméket találunk itt: bio zöldségleveket, mindenféle magvat, étrendkiegészítőket, teát, kávét, édességet, sőt még levesport is (persze, csak a bio fajtából). Illetve úgy néz ki még a hússzerű dolgokat sem kell hiányolnunk az étrendünkből, hiszen van itt kolbász, meg virsli, csak éppen búzafehérje alapú. Mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy ez mennyiben hasonlíthat az igaziakhoz. Amit biztosan tudok az az, hogy a Rapunzel négy fajta mogyorós mogyorókrémje kicsit sem hasonlít az itthoni megszokottakhoz és isteni finom. Illetve, árulnak egy Sonett márkájú tisztítószert, amit tapasztalatból tudom, hogy egy kicsi németországi faluban sérült emberkék matricáznak fel, és ennek elég pozitív üzenete van szerintem.

Amit vettem: egy nem jut eszembe milyen márkájú hatalmas laktató müzliszeletet (fini volt) + egy kb. 2 decis rizsitalt (valami rémes volt, semmi íz, mintha vizezett tej lett volna), ezek ára pedig 395 forint.


Nagyobb térképre váltás
Nyitvatartás: H-P: 10-19, Sz: 10-14

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
Creative Commons License
Lusta BölcsészekHelyismertetők az Astoria vonzáskörzetében című műve Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
Based on a work at lustabolcsesz.blogspot.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://lustabolcsesz.blogspot.com/.