2010. máj. 2.

Építészpince

Építészpince étterem – VIII. Ötpacsirta u. 2.

Amit a helyről tudni kell:
Nem a tipikus költségminimalizálós bölcsészhely, hanem egy középáras étterem. A Magyar Építőművészek Szövetségének gyönyörű épületében találjuk, miközben épp Szabó Ervinbe tartunk az egyetemről, szerintem már mindannyian bekukkantottunk egyszer az udvarba, és megcsodáltuk a lenyűgöző üvegtetőt a lépcső felett. Na, hát ide azért szívesen jönne kajálni az ember, nem igaz? A pincében elegáns, modern, dizájnos berendezés. Ugyan mi bölcsészek nem vagyunk a tipikus étteremlátogató közönség, a 940 forintos menüjük már azért vonzó lehet, ha nem abszolút minimálköltségvetésből kell kihozni az ebédet. A menüben három fogás van, és minden nap más, és a honlapjukon meg is nézhetjük, hogy mit eszünk a héten.
Kajálási lehetőségek:
A fent említett 940 forintos menün kívül 550 forinttól kapunk levest, a főételek pedig nagyjából 2000 forint körül vannak. Inni persze drága, egy korsó sör 520 forintnál kezdődik, az espresso ára már barátibb, 270 forint.
Extrák: 3 fogásos menü 940 Ft
Wifi: van
Kedvezmények, utalványok: többféle utalványt is elfogadnak
Nyitvatartás: H-Cs: 11-22h, P-Szo: 11-24h, Vasárnap: zárva
Honlap: www.epiteszpince.hu



Nagyobb térképre váltás

1 megjegyzés:

Sparhelt írta...

Ahhoz képest, hogy a hely középkategóriás, a kaja nem kifejezetten jó. Az ételek többsége mirelit vagy műanyag, esetleg gyári félkész termék. Egy (bármilyen) vendéglőtől elvárható lenne, hogy friss alapanyagból főzzön, ne mirelit termékeket készítsen el - azt odahaza én is tudok.

Megjegyzés küldése

 
Creative Commons License
Lusta BölcsészekHelyismertetők az Astoria vonzáskörzetében című műve Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
Based on a work at lustabolcsesz.blogspot.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://lustabolcsesz.blogspot.com/.