2010. ápr. 25.

Astoria Fitness

ASTORIA Fitness - Károly krt. 4.

Amit a helyről tudni kell: A konditerem eldugva egy belső udvarban van, bár rengeteg táblával és reklámmal jelzik, hogy hol kell bemenni. Hosszú csigalépcső vezet le a terembe, ahol egy pult és a büfé fogad. Az egész hely kisség zeg-zugos, folyosók vezetnek mindenhova. A női öltőző frissen van festve zöldre, de nagyon zavaró, hogy a kapott lakat kulcsán hiába van szám, a szekrényekre nincs szám festve, így közel 60 egyforma szekrény közül kell megjegyezni melyik volt a mienk. maguk gépek nem a legmodernebbek, soknak szakadt is a háttámlája, de a három kondi, az egy aerobik és az egy spinnig terem tömve van különböző eszközökkel. A spinning terem van frissen felújítva, hangulata nagyban eltért a többi helységétől. A társaság kellemes, nincsenek túl sokan, akik vannak, azok is többségében vagy egyetemeisták vagy idősebb anyukák.
Nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 06.30-24.00, Hétvégén: 10.00-21.00
Extrák: Spinning órák, aerobik órák, kondi gépek, kardio gépek, szauna, szolárium, masszázs, ingyenes edzői segítség, személyi edzés, vitaminbár
Árak/kedvezmények: Rengeteg fajta bérlet és kedvezmény létezik. Napijegy teljes árú: 1.700 Ft , diák: 1.500 Ft, Bérletek: ( egész nap használható, csúcsidőn kívüli és délelőttös) Egész napos 1 havi: 14.900 Ft, egész napos 1 havi diák: 13.900 Ft, 1 havi csúcsidőn kívüli bérlet, csak az ELTE-seknek: 7.800 Ft, fél éves egész napos normál (aug. 31-ig): 37.000 Ft, fél éves egész napos diák: 34.000 Ft, fél éves csúcsidőn kívüli ELTE/Pázmány/Corvinus/BME diák: 19.900 Ft
Büfé, árak: A büfében kaphatók üdítők, csoki és különböző vitaminos italok, de nagyon drága ( fél liter ásványvíz 150 Ft, másfél liter ásványvíz 250 Ft, egy db. zöldalma 120 Ft.)

Nagyobb térképre váltás


Nagyobb térképre váltás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
Creative Commons License
Lusta BölcsészekHelyismertetők az Astoria vonzáskörzetében című műve Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
Based on a work at lustabolcsesz.blogspot.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://lustabolcsesz.blogspot.com/.