2010. ápr. 29.

Trefort Aula Étterem

Trefort Aula Étterem - Campus, amerikanisztika intézet épülete (Rákóczi út 5.)

Amit a helyről tudni kell:
Nos, ez aztán tényleg nincs messze. És nem elhanyagolható módon, teljesen tökéletes, hacsak nem meghitt randevúzásra, vagy elményült olvasásra vágyik az ember. Nem csoda, a hely a lusta, és főleg éhes bölcsészeknek lett kitalálva. A kiszolgálók jófejek, az árak megfizethetők, a kaják az áltagos menza-színvonalat (szerintem legalábbis) simán ütik. Jófejség még: a kasszáktól balra vannak poharak, és ingyenvizet (nem ásvány, de iható) lehet csapolni.
Kajálási (l)ehetőségek:
A kifőzdékben és menzákon jól megszokott leveseken, főzelékeken és rántott meg sült mindenféléken felül itt fellelhető jópár "világkonyhai" specialitás, magyaros kaja, saláta és desszert, és van egy frissen rittyentett sülteket és tésztákat tartalmazó pult is elöl a kasszáknál, érdemes kipróbálni! Tényleg kimagasló a választék.
Amit fogyasztottunk:
Fogyasztottunk itt mi már sok mindent, a lényeg, hogy 500-1200 ft. között jól lehet lakni itt, a napi menü pedig, amit amúgy előre meg lehet találni a honlapjukon, és egy levest meg főételt tartalmaz, 640 ft.
Extrák:
Közel van, és mivel csúcsidőben (12-1) rengetegen vannak, különleges asztaltársaságok alakulnak ki. (Értsd: ülsz ahova bírsz, lehet, hogy ez a tanszékvezetőd mellett lesz, lehet, hogy egy tetszetős fiúval/lánnyal szemben, de persze az is lehet, hogy egy mufurc idősebb személy társasága jut osztályrészedül - you never know.)

Kedvezmények, utalványok: Kajautalványok jöhetnek, diákkedvezmény van!
Nyitvatartás: hétfő-péntek: 11-15:30
Honlap: http://btk.elte.hu/cikk/2007910.aspx

Mire ajánljuk a helyet?
Kevés idő és sok éhség esetén, valamint a kínai/gyros/szendvics/börger monoton ritmikájából kitörni vágyóknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
Creative Commons License
Lusta BölcsészekHelyismertetők az Astoria vonzáskörzetében című műve Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
Based on a work at lustabolcsesz.blogspot.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://lustabolcsesz.blogspot.com/.