2010. ápr. 29.

Szóda Kávézó és Mulató

Szóda Kávézó és Mulató - VII. Wesselényi u. 18.

Hangulat, berendezés:
A Szóda fala végig üveg, ezért nappal leginkább a természetes fény dominál. Estefelé a falak színe és a fények miatt leginkább narancssárgás-pirosas a színvilág. Három helyiség van: a kisebb előtér elviekben a nemdohányzó részleg, tőle jobbra egy hosszúkás teremben van a pult, és sok asztal, a falnál fotelekkel, azon kívül meg székekkel körbevéve. A harmadik helyiség maga a pince, ami nem mindig van nyitva, viszont amikor igen (hétvégén, bulisabb napokon) csocsóasztalokat, egy kicsi, de jó esetben annál zsúfoltabb táncparkettet, zenét, néhány asztalt és még egy pultot találhat az ember fia/lánya. A plafont fekete-fehér manga képregényrészletek díszítik. Nevéhez híven a Szódában számos hagyományos szódás-palack található, és az ilyenekből csapolt bubisvízzel készülő macifröccsöt (szörp-bor-víz) mindenkinek csak ajánlani tudom. Az utóbbi pár sort visszaolvasva rájöttem, elég nehezen ír az ember objektív cikket egykori törzshelyéről... A lényeg az, hogy a Szóda jó hely, nappal is, éjszaka is, a pultosok jófejek, és mindig belefut valakibe az ember. :)
Kajálási (l)ehetőségek:
Szendvicsek, vasalva vagy vasalatlanul, ha jól emlékszem 450.-
Kapható ropi, 1-2 féle csoki és rágó.
Amit fogyasztottunk:
Sok mindent, az árakra szám szerint nem emlékszem, de az áltagon belül van, nem drága a hely.
Extrák: van jéger és hubertus, ami ritka manapság, hangulatos a dizájn, és majdnem mindig van ingyenpopkorn kis tálkákban.
Wifi: van
Kedvezmények, utalványok: asszem nincs
Honlap: http://szoda.eu/
Mire ajánljuk a helyet?
Dumálásra fent, bulizásra lent, kávézásra, netezésre, tanulásra nap közben, partyzásra éjszaka.



Nagyobb térképre váltás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
Creative Commons License
Lusta BölcsészekHelyismertetők az Astoria vonzáskörzetében című műve Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
Based on a work at lustabolcsesz.blogspot.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://lustabolcsesz.blogspot.com/.